GD Solar voor SDE+!

Wel of niet investeren? Zelf investeren of dak verhuren? Wat zijn de risico’s? Wat levert het op?
Samen met u en uw accountant/adviseur zullen wij voor u het optimale resultaat er uit halen; deskundig, transparant, betrouwbaar en toegankelijk met een vast aanspreekpunt. U investeert € 1,- en ontvangt € 2,- gedurende de SDE+ periode.

GD Solar biedt u vooraf een reële inschatting op kosten en opbrengsten, alvorens u een beslissing neemt. Wij nemen u alle rompslomp rond de formele indiening uit handen, inclusief haalbaarheidsonderzoek en begeleidden u tijdens de realisatie (inkoop, plaatsing, garanties de afzet van uw energie, voldoen aan subsidievoorwaarden, verzekering en onderhoud). Daarnaast bieden wij verschillende financieringsopties aan: koop, lease of verhuur van uw dak.

Is het haalbaar?

Er zitten nog al wat haken en ogen aan een SDE+ aanvraag. Om die reden heeft GD Solar partijen gecontracteerd die garant staat voor de afname van uw energie een een adviesbureau die tot op heden 100% van haar aanvragen gehonoreerd heeft gekregen. Nadat GD Solar samen met u gekeken heeft naar de haalbaarheid, stelt het adviesbureau een formeel haalbaarheidsonderzoek op inclusief alle berekeningen en dient namens u de aanvraag in bij het RVO. Na toekenning wordt de geheel procedure begeleid conform ons principe dat we uw onderneming volledig ontzorgen! Ook dragen wij zorg voor plaatsing, aansluiting en verkoop van uw energie. Als energieleverancier bent u gevrijwaard van mogelijke saldering in de toekomst (gegarandeerd door de overheid!). Heeft u een dakoppervlak van tenminste 500m2 platdak? Dan zijn zonnepanelen zeer lucratief! De SDE+ is een goede optie om extra inkomsten te genereren.

Rekenvoorbeeld

SDE+ Rekensom: opbrengst hoger dan € 12,- per paneel op jaarbasis. Bedrijven met een dakoppervlak van 1000m2 (+/- 600 panelen) kunnen bij ons per jaar reken op een opbrengst van circa € 20.500,- (ref. 10-2017). Als de investering gefinancierd wordt (uitgaande van 2 tot 2,5% rente / looptijd van 15 jaar), is de opbrengst jaarlijks nog altijd ruim boven de € 12,- per paneel/per jaar!

GD Solar ontzorgt u volledig door optimaal gebruik te maken van subsidies en fiscale regelingen. Zowel bij het aanvragen van SDE+, als een juiste invulling van een SDE+ beschikking, bieden wij onze diensten aan op technisch, economisch, juridisch en organisatorisch vlak.

Wilt u meer weten over SDE+ subsidie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze installateurs geven u graag een advies op maat.
FacebookE-mailTwitter