PV Systemen voor zonne-energie

PV systemen bestaan uit zonnepanelen en omvormers, waarmee zonne-energie wordt opgewekt. De zonnepanelen zijn voorzien van PV-cellen, die het zonlicht omzetten in gelijkstroom. Onze elektrische apparaten werken echter op wisselstroom. Om de gelijkstroom om te zetten in wisselstroom is een omvormer nodig. GD Solar werkt alleen met A-kwaliteit zonnepanelen en omvormers.

Zonnepanelen met een constante kwaliteit

GD Solar levert kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen van erkende merken. De panelen zijn getest door geaccrediteerde instellingen en voorzien van alle belangrijke kwaliteitscertificaten. In de fabriek is elk zonnepaneel apart getest, zodat de minimale opgegeven waarde van 250 KWh per paneel wordt gehaald. Hierdoor bent u verzekerd van een constante kwaliteit aan zonnestroom.
Lees verder …

Omvormers met een hoog rendement


Voor het omvormen van gelijkstroom naar wisselstroom maakt GD Solar gebruik van omvormers van gerenommeerde merken. Wij werken zowel met stringomvormers als met omvormers met optimizers. Welke omvormer voor u het meest geschikt is bekijken wij ter plekke, waarbij voorop staat dat wij altijd kiezen voor een omvormer met het hoogste rendement.
Lees verder …
FacebookE-mailTwitter